1. Contact
  2.  | 
  3. Route
  4.  | 
  5. Scans
  1. Portfolio
  2. Activiteiten

Beursstand applicatie Waterval

Informeren en inspireren van klanten

Delite informeerde bezoekers van de DSM beursstand tijdens de K beurs in Dusseldorf over de producten van DSM. De oplossing hiervoor werd geboden via een interactieve applicatie in beeld gebracht via grote LED schermen met video en een grote touchscreen tafel. Bezoekers downloadden flyers vanuit de schermen door deze te slepen naar hun smartphone die via beacon technologie en QR codes door de applicatie werden herkend.

Oplossingen door techniek en vormgeving
Delite verzorgde de ontwikkeling van de applicatie die de LED schermen en touchscreen schermen aanstuurden. Voor de ondersteuning van grotere schermen (3,5 meter hoog en 5 meter diep!) werden aanpassingen gedaan in de onderliggende techniek binnen de Envation software.
De vormgeving van de applicaties werd op maat aangepast aan de huisstijl van DSM. Dit is gedaan in een perfecte samenwerking met de marketing EMEA afdeling binnen DSM. 

Privacy
DSM heeft privacy van gebruikers (en ook medewerkers overigens) hoog in het vaandel staan. Logisch, maar toch. Delite heeft standaard technische maatregelen getroffen in haar software om de privacy van gebruikers te waarborgen. Deze zijn in dit project nog eens benadrukt en tegen het licht gehouden en zelfs ook nog verbeterd. Teamwork tussen klant en leverancier ook op dit punt. Bedankt!

Doorontwikkeling
Delite heeft maatwerk onderdelen van dit project verwerkt in haar basis software Envation. Ook is in samenwerking met Ivan's Woodwork is speciaal voor de demonstratie vanuit Delite een kleinere versie van de touchscreen tafel gerealiseerd. De techniek die hierin is ingebouwd is standaard leverbaar vanuit Delite onder het Imengin merk. Op deze manier zijn dit soort innovatieve speciale projecten ook beschikbaar voor kleniere budgetten. Afname van hardware en tafel bij Delite is niet verplicht; Delite heeft zich er voor ingespannen dat haar software applicaties.