1. Contact
  2.  | 
  3. Route
  4.  | 
  5. Scans
  1. Portfolio
  2. Activiteiten

On Site Scan

Voor ieder doel hebben wij een passende Scan ontwikkeld. Je kunt deze zelf online doorlopen. Maar natuurlijk komen wij ook graag bij je langs. Samen met jou brengen maken we dan de voornaamste verbeterpunten van jouw organisatie inzichtelijk. Bel ons en we plannen snel een afspraak in.Doe de scan!

Ready for growth SCAN

Deze SCAN geeft binnen 2 minuten antwoord op de vraag of je organisatie klaar is voor stevige groei. Met andere woorden, heeft je organisatie optimale randvoorwaarden gecreëerd om topprestaties te kunnen leveren en stevig te kunnen groeien? Kleine moeite, groot plezier.Doe de scan!

DNA SCAN

Deze SCAN geeft binnen 10 minuten antwoord op de vraag of het DNA van je organisatie een vruchtbare basis biedt om focus te creëren in alle processen. Om hiermee onder andere doelgericht de ideale klant van jouw organisatie te bereiken. En een zo hoog mogelijke conversie, en omzet, te realiseren.Doe de scan!

Steering data SCAN

Deze SCAN geeft binnen 10 minuten antwoord op de vraag of je organisatie een goede basis heeft voor focus in stuurinformatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de conversie die je behaalt bij de buyer persona's. En belangrijker nog aan gerichte acties om deze resultaten te verbeteren.Doe de scan!

ICT SCAN

Deze SCAN geeft binnen 15 minuten antwoord op de vraag of je organisatie een goede basis heeft om onderscheidend te zijn met ICT. Hoe beter je weet waar je staat en waar je heen wilt, hoe beter je weet op welke manier ICT je kan helpen om onderscheidend te zijn richting jouw ideale klant.Doe de scan!

HR SCAN

Deze SCAN geeft binnen 15 minuten antwoord op de vraag of je organisatie een goede basis heeft om onderscheidend te zijn met HR. Hoe beter je weet waar je staat en waar je heen wilt, hoe beter je weet op welke manier HR je kan helpen om onderscheidend te zijn richting jouw ideale klant.Doe de scan!

Make IT Connect SCAN

Deze SCAN geeft binnen 10 minuten antwoord op de vraag of je organisatie optimaal gebruik maakt van slimme IT koppelingen. Slimme IT koppelingen zorgen ervoor dat je team optimaal productief is waardoor er meer tijd is voor het bedienen van je ideale klanten. En dat leidt tot betere resultaten.Doe de scan!

Integrated SCAN

Deze SCAN geeft binnen 30 minuten antwoord op de vraag of je organisatie in de volle breedte optimale randvoorwaarden heeft gecreëerd om topprestaties te kunnen leveren en stevig te kunnen groeien. Zekerheidje dat je tegen concrete verbeterpunten voor je organisatie aanloopt.Doe de scan!