1. Contact
  2.  | 
  3. Route
  4.  | 
  5. Scans
  1. Portfolio
  2. Activiteiten

Route ICR en Delite Network

Delite Network creëert totaaloplossingen die je helpen om te groeien als individu, team én organisatie. Hierdoor heb je altijd focus, lagere kosten, groter bereik en snellere groei. We doen dat met behulp van slimme software & media oplossingen én we bieden doelgerichte ondersteuning voor je gehele bedrijfsvoering.

Delite gelooft dat ondernemers, teams en organisaties meer zélf kunnen, mits zij beschikken over de juiste tools. Een krachtige basis voor de totaaloplossingen van Delite is Route ICR. We leggen je even uit waarom dit zo is.

Veel ondernemers hebben angst om (meer) personeel in te zetten en durven daarom ook geen hoge bedrijfsgroei als doel te stellen. En dat is jammer, want die ambitie is noodzakelijk om stevig te kunnen groeien.

De beste ondernemers creëren optimale randvoorwaarden om te komen tot een hoogontwikkelde teamintuïtie in hun organisatie. Dat doen zij omdat zij weten dat dat essentieel is om stevig te kunnen groeien. Het gebrek aan durf bij veel ondernemers wordt juist veroorzaakt doordat er geen hoogontwikkelde teamintuïtie is in hun organisatie. En dat komt weer door de verwachtingskloof tussen ondernemer en medewerker. Want vanuit een verwachtingskloof kom je nooit tot een hoogontwikkelde teamintuïtie.

Met Route ICR creëer je optimale randvoorwaarden voor topprestaties en dicht je de verwachtingskloof tussen ondernemer en medewerker. Met als gevolg dat de angst voor (meer) personeel verdwijnt. Bovendien is er minder verspilling van tijd, energie en geld. Dat zorgt voor aanzienlijk meer vertrouwen en comfort en zo durf je als ondernemer wél voor hoge bedrijfsgroei te gaan.

Route ICR begeleidt je als ondernemer, team en bedrijf online op de uitdagende weg van stevige groei. Vanuit deze krachtige basis en de via Route ICR gecreëerde randvoorwaarden helpen slimme software - en media oplossingen van Delite Network je ook verder in de uitvoerende processen. Bijvoorbeeld met Envation, het slimme online marketing & management platform. Daarmee kun je vanuit de visie en ambitie van je organisatie direct doorpakken om succesvol te zijn. Want succes is ambitie omgezet in realiteit. En daar helpen wij je graag bij!

 

Route ICR is een handelsnaam van InControlRating B.V., geregistreerd bij Kamer van Koophandel onder nummer 68310854. Delite is een handelsnaam van Triamata B.V., geregistreerd bij Kamer van Koophandel onder nummer 60099232. Bij overeenkomst met InControlRating B.V. is Delite gerechtigd rechtstreeks Route ICR diensten te leveren aan eindgebruikers.